Combinatie Algemeen Belang is de partij die gelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan

Daarom heb ik 4 jaar geleden besloten om lid te worden van het CAB Drimmelen en mij in te zetten voor de problemen die zich voordoen in de kernen Made en Drimmelen.

Ik ben Toon de Heijde, geboren en getogen Mayenaar, veel mensen kunnen mij vooral van de Actie behoud de bomen in de Marktstraat, de gehele Drimmelense politiek muv PvdA, inclusief de groene partijen waren voor kappen van de leilindes in de Marktstraat. Door de Handtekeningenactie behoud bomen Marktstraat wat maar liefst 2000 handtekeningen opleverde zijn de bomen behouden.

Verder houd ik mij bezig om de twee oude begraafplaatsen in Made en Stuiverzand te behouden als Herinneringsbos waar inwoners bij Geboorte, Huwelijk of Overlijden, een Herinneringsboom kunnen planten.

Verder was ik betrokken bij het veilig maken de gevaarlijke invalide parkeerplaatsen in Drimmelen Dorp, waaronder de Marinaweg.

in Drimmelen Dorp heeft de aansluiting van het Fietspad Beverpad op de Biesboschweg       oude industriehaven mijn aandacht. De plannen Ruimtelijke ontwikkelingsvisie Drimmelen Febr 2011 voorzien in deze aansluiting.

Andere punten waar ik mij mee bezig houd zijn de bomen die op de Waardevolle Bomenkaart staan in de gehele Gemeente Drimmelen en die nog steeds vogelvrij zijn.     Ook de oversteekplaatsen bij onze scholen moeten voorzien worden van veilige Zebrapaden, Bijvoorbeeld Molenstraat/Molenplein in Made.

Door van het gevaarlijke traject Drimmelenseweg/Sluizeweg , dat vooral intensief gebruikt wordt door fietsende Kinderen, die uit Made, Wagenberg.en Hoge Zwaluwe naar het Dongenmondcollege in Raamsdonkveer fietsen een Fietsstraat te maken en een veilige weg te creeren. Door inzet van het CAB wordt begonnen met de reconstructie van het traject, doe het gelijk goed een Fietsstraat is de veiligste manier om onze jeugd van en naar school te laten fietsen.

Bent u ook voorstander van gelijkheid en veiligheid stem dan 16 Maart op mij.

Toon de Heijde Lijst 3 CAB. Nr.