Ik ben Sarien Hoevenaar getrouwd met Ko, moeder van twee volwassen zonen en trotse oma van drie kleinkinderen. Naast mijn werk als raadslid waar ik heel veel uren aan besteed, ben ik een levensgenieter en besteed ik mijn overige tijd aan kokkerellen, fietsen, wandelen, tuinieren, sporten, klussen, en het ontzorgen van lieve naasten om me heen. Ik krijg er niet alleen positieve energie van maar ben daardoor ook een gelukkig mensenmens.

Ik ben in de politiek gegaan omdat ik wil opkomen voor de belangen van onze inwoners als dat nodig is en ga daarvoor het debat met de wethouder of andere raadsleden zeker niet uit de weg.

Ja knikkers die nee bedoelen zijn er al namelijk al te veel in de politiek! Tevens vind ik het ook belangrijk dat er een evenwichtige balans is tussen zowel vrouwen als mannen die de mening van onze inwoners durven uit te spreken. 

Tijdens deze raadsperiode wil ik met de Rijksbezuinigingen in het vooruitzicht, er nu al naar toe werken dat de gemeentelijke financiën op orde blijven en dat deze op een juiste manier besteed worden, zodat de leefbaarheid voor jong en oud niet alleen voor Made maar voor alle kernen in onze gemeente gegarandeerd kan blijven. Belangrijk daarbij is dat de inwoners niet alleen gehoord worden maar dat er ook daadwerkelijk naar ze geluisterd wordt!

Onze gemeente heeft ontzettend veel moois te bieden; de Biesbosch, het Gat van den Ham, het Beverpad omsloten met de open polders en het water, het haventje van Hooge Zwaluwe, de put van Wagenberg, de Schans van Terheyden de Herengracht in Drimmelen dorp ,de Winput en de haven van Lage Zwaluwe waar ik ben opgegroeid. Ik ben een waterman in hart en nieren 😊en sinds 24-02 2024 fractievoorzitter van Combinatie Algemeen Belang.

Mijn naam is Teun van de Steenoven, geboren in Hooge Zwaluwe. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Daarnaast ben ik raadslid voor de Combinatie Algemeen Belang, waarin ik samen met Ad Buijs de fractie vorm. Via Piet Meeuwissen ben ik met de partij in contact gekomen. Piet was voorzitter bij VV Zwaluwe, en vanaf ongeveer 1985 ben ik onder zijn leiding betrokken bij de legendarische "tentfeesten" van deze club. De climax was in 2006 met het 60-jarige bestaan, en tevens de laatste "tent" in de historie van de club. Stichting Zwaluwe is hieruit ontstaan en daar ben ik nu voorzitter van. De stichting organiseert o.a. de wandel- en fietsdriedaagse, en de Koningsdag (voorheen Koninginnedag). Spelletjes, een kindershow en bijeenkomst van gedecoreerden in de kern Lage Zwaluwe. Als vrijwilliger ben ik o.a. betrokken bij de intocht van de Sint in Hooge Zwaluwe, Sinterklaasavond van de allerkleinste VV Zwaluwe spelertjes, de 1e Drimmelense Nieuwjaarsduik en ik ben teammanager bij VV Bavel van de heren 1 Zondag. Ook trap ik mijn kilometers bij de Liniecrossers in Lage Zwaluwe mee. Voor wat betreft mijn keuze voor de Combinatie Algemeen Belang is die heel simpel. Het woord "Algemeen" hierin is van belang. Alle kernen van de Gemeente Drimmelen zijn namelijk belangrijk voor CAB!!!!! Daarbij zijn wij onafhankelijk doordat wij geen landelijke partij regels na hoeven te leven. Lokaal betrokken dus, zoals onze leden. Daar staan wij voor, daar gaan wij voor!!!!!!


Met vriendelijke groeten,

 

Teun van de Steenoven
tvandesteenoven@drimmelen.nl


Een klein stukje over mijzelf. Ik ben Twan Looije (Made), ik ben 23 jaar oud. Ik ben een echt verenigingspersoon. Zo zet ik mij bijvoorbeeld graag in als vrijwilliger bij de Madese Boys en ben ik in de Sinterklaas periode druk bezig met het blij maken van de jongste jeugd. Ik heb bij meerdere horecagelegenheden in de gemeente gewerkt. Dus de kans is groot dat ik u wel eens een kopje koffie, colaatje of een lekker biertje heb geserveerd. Ik heb bijna mijn bachelor Civiele Techniek behaald en deze kennis wil ik ook gebruiken bij de gemeenteraad.

Bij de aankomende verkiezingen zult u mij op plek 4 (Lijst 3) zien bij Combinatie Algemeen Belang. Een jonge gast in de politiek is niet uniek. Maar dit zal wel zorgen voor een frisse blik op de plannen en toekomst van onze mooie gemeente. Onderwerpen die ik erg belangrijk en interessant vind zijn natuur/leefomgeving, het verenigingsleven, sport en duurzaamheid. In de aankomende jaren wil ik mij in gaan zetten voor een schonere en recreatieve Biesbosch. Meer mogelijkheden om te sporten in de gemeente en het verbeteren van verkeersonveilige wegen.

Combinatie Algemeen Belang heeft in de afgelopen jaren al veel bereikt. Zo hebben zij mede ervoor gezorgd dat er meerdere speel(bos) voorzieningen aangelegd zijn, de bomen in de Marktstraat in Made behouden bleven, glasvezel in heel Drimmelen is aangelegd en het tegenhouden van de grootschalige zonnevelden rondom Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Wagenberg.