Ik ben Ko Hoevenaar, geboren en getogen in Lage Zwaluwe. Ik ben getrouwd met Sarien en samen hebben we 2 zonen (Dave en Boy), en 2 kleinzonen (Finn en Raff).

In het dagelijks leven ben ik bedrijfsleider bij een bouwonderneming.

In onze vrije tijd trekken wij er graag op uit met onze boot om te genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft.

De overige vrije tijd besteed ik voornamelijk aan vrijwilligerswerk. Ik ben secretaris van een watersportvereniging, bestuurslid bij een ijsclub en sinds kort voorzitter van Combinatie Algemeen Belang.

Bestuurslid zijn van een politieke vereniging is mij niet vreemd, eerder al was ik voorzitter/secretaris van een tweetal andere plaatselijke politieke verenigingen en ben daarnaast ook nog enige tijd burgerlid geweest.

 

Groeten,

 

Ko

Ik ben John van der Made, geboren en getogen in Lage Zwaluwe. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Na 15 jaar ons eigen bedrijf te hebben gehad ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Ik zet me nu in als penningmeester en secretaris bij Combinatie Algemeen Belang.

Heeft u vragen inzake de contributie dan kunt u mij bereiken via de mail.


Ik ben Martin Looije

Ik ben geboren en opgeroeid in sGravenzande en woon sinds 1992 in Made.

Sinds 1981 ben ik  getrouwd en samen hebben we 4 kinderen. Hiervan zijn ondertussen 3 al weer zelfstandig wonend

Mijn hobby is  Zeilen  en ik maak dan ook graag zeiltochten in en rond Nederland

In 1997 ben ik een bedrijf begonnen die glastuinbouw bedrijven begeleid  met alle facetten en van hun mogelijke bouwplannen. Bouw management in de ruimste vorm  maar gespecialiseerd voor kassen maar ook voor alle soorten van Agrarische gebouwen.

Ons bedrijf is in Made gevestigd aan de Stelvenseweg gevestigd. (www.lat.nl)

Het CAB heb ik leren kennen als lokale partij die een visie heeft die goed aansluit met mijn denkwijze hoe politiek hoort te werken.

Nuchter ,realistisch ,praktisch en no nonsens. De leden zijn niet landelijk politiek gekleurd daarmee zeer gemêleerd. Je vind bij CAB dan ook allerlei alle soorten mensen en is daarmee met recht een doorsnee van de bevolking.

Dit is de basis  waarom  ik  al  vele jaren een steentje probeer bij te dragen aan deze lokale politieke keuze.