ï

Combinatie Algemeen Belang wenst u een fijn en gezond 2018

 

Kandidatenlijst CAB staat bijna vast!

 

 

Het bestuur en fractie van de CAB wil alle inwoners van deze gemeente een mooi en vooral een gezond 2018 toewensen. Voor u en uw dierbaren.

 

Voor een aantal gezinnen in onze gemeente begint 2018 op financieel gebied al enorm mooi, omdat ze een prijs hebben gewonnen in de postcodeloterij. Deze viel op postcodes in Terheijden en Wagenberg. Proficiat allen!

 

Terugkijkend naar 2017 mogen we stellen dat we een prima jaar achter de rug hebben. Teun van de Steenoven werd begin 2017 beëdigd als gemeenteraadslid en is enorm gegroeid in deze rol.

 

De leden van de CAB hebben het vertrouwen in hem uitgesproken en hij is onze nummer 1 en lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

 

Wat vooral opviel in 2017 waren de kwesties in Hooge Zwaluwe. Zo speelde de problematiek van de klimaatbeheersing rondom basisschool De Schittering. Ad Buijs heeft regelmatig de verantwoordelijk wethouder op het matje geroepen en aangegeven dat de problemen nu eens opgelost moeten worden.

 

We hebben vele gesprekken gevoerd met de directeur, bestuur en medezeggenschapsraad van de school en samen hebben we goed met elkaar opgetrokken. De CAB zal niet rusten alvorens alle problemen in de school permanent zijn opgelost.

 

Op de valreep in 2017 hebben we verder nog een krediet weten te voteren voor de broodnodige verbouwing/uitbreiding van ontmoetingscentrum De Zonzeel en daar zijn we enorm blij mee.

 

Voor de CAB wordt 2018 een belangrijk jaar, omdat op 21 maart de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen. De kandidatenlijst is bijna rond en we hebben uit bijna iedere kern kandidaten voor onze partij weten te vinden. We zoeken nog een kandidaat uit de kern Drimmelen dorp. We zijn er in geslaagd om dit keer ook veel vrouwen en jongeren aan onze partij te binden en daar zijn we verheugd over. Er zijn veel nieuwe kandidaten, maar ook een aantal kandidaten die in het verleden op de lijst hebben gestaan. Het enthousiasme bij veel van onze kandidaten spat ervan af en wij hebben alle vertrouwen in een goede uitslag de komende verkiezingen, zodat we weer met voldoende mensen voor u klaar kunnen staan.

 

Uiteraard zullen we al onze kandidaten via onder andere deze krant de komende maanden aan u voorstellen. De CAB komt op voor de inwoners van alle kernen in onze Gemeente Drimmelen.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in de lokale politieke partij Combinatie Algemeen Belang, heeft u een probleem waar wij mogelijk iets aan kunnen doen of wilt u meepraten met ons. Dat kan! U vindt ons via facebook CABDrimmelen of via onze vernieuwde website CABDrimmelen.nl

 

Met een politieke groet,

 

 

Bestuur en fractie Combinatie Algemeen Belang