ï

Persbericht

 

Combinatie Algemeen Belang maakt lijsttrekker voor de verkiezingen 2022 bekend

Teun van de Steenoven opnieuw lijsttrekker CAB Drimmelen

In de afgelopen maanden hebben de leden van Combinatie Algemeen Belang tijdens diverse bijeenkomsten hun keuze voor de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 kenbaar kunnen maken. De leden hebben hierbij unaniem gekozen om ook deze verkiezingen Teun van de Steenoven aan te wijzen als lijsttrekker voor de Combinatie Algemeen Belang.

Teun was ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 lijsttrekker voor de CAB en wist diverse lijsttrekkersdebatten op zijn naam te zetten.

Teun is in 2017 begonnen als raadslid voor de CAB en heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij zeer betrokken is bij de samenleving, haar inwoners en ondernemers. Teun is lokaal, praktisch en duidelijk, en dat is waar Combinatie Algemeen Belang voor staat!

CAB ziet in Teun van de Steenoven de ideale kandidaat om niet alleen opnieuw de partij aan te voeren maar ook om samen met het hele team van Combinatie Algemeen Belang een verkiezingsoverwinning te gaan behalen.

De overige kandidaten voor de kandidatenlijst voor de verkiezingen 2022 worden binnenkort bekend gemaakt. Wij streven hierbij naar een evenwichtige verdeling van de kernen, mannen en vrouwen gelijk verdeeld en een mix van jong en oud. Dit zal best een uitdaging worden maar gezien de kandidaten die zich hebben aangemeld hebben wij vertrouwen dat dit zal gaan lukken en dat we wederom met een zeer sterk team de verkiezingen tegemoet gaan.

Bestuur Combinatie Algemeen Belang

Eerlijk duidelijk en lokaal