ï

Jan Luijten en Britt Kavelaars stellen zich voor

 

Een ervaren en een jonge kandidaat op de lijst van Combinatie Algemeen Belang

 

Op 21 maart zijn het weer gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente.

 

Jan Luijten is een vertrouwd gezicht op de kieslijst van de CAB. Een geboren en getogen Zwaluwnaar en een echt vrijwilligersmens. In Den Domp verzorgt Jan met veel vrijwilligers door de week diverse activiteiten via de Stichting Welzijn Ouderen, waarvan hij mede aan de oprichting in de jaren negentig heeft gestaan. Hij heeft er ook voor gestreden dat, bij het nieuwe zorgcentrum De Ganshoek, een mooie ontmoetingshal wordt gebouwd.

 

Jan vindt de CAB een daadkrachtige partij, aanspreekbaar en de partij staat ook echt voor het welzijn van onze ouderen en mindervaliden. CAB vindt bijvoorbeeld dat het geld voor de zorg voor 100% moet worden uitgegeven aan de zorg en niet zoals de laatste jaren gebeurt. Dat door het beperken van bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp, het verhogen van eigen bijdrage en dergelijke de gemeente geld overhoudt en uitgeeft aan andere dingen. En daarom kies ik al jaren voor de CAB, aldus Jan.

 

Maar, naast onze ervaren kandidaat, staat ook een zeer jonge kandidaat voor de CAB op de lijst. Britt Kavelaars is slechts 16 lentes jong, maar leeftijd zegt niets over haar interesse in politiek. Blijkbaar zit politiek in haar bloed, want haar opa Cees Kavelaars, was ook ooit gemeenteraadslid in Hooge en Lage Zwaluwe en oom Teun is momenteel raadslid en lijsttrekker van de CAB.

 

Britt kwam via school, via het vak Maatschappijleer, in aanraking met politiek. Ze heeft al wat politieke ervaring, omdat ze in de raadszaal van Zevenbergen zelf een debat heeft gevoerd aan de hand van een eigen gemaakte politieke partij. Britt zit op het Markland College in Zevenbergen, in 5 Havo en wil na de middelbare school graag Human Resource Management gaan studeren. Haar hobby’s zijn voetballen en werken bij ’t Appeltje doet ze ook met plezier. De komende jaren gaat ze zich verder verdiepen in de lokale politiek.

 

Volg ons op facebook CABDrimmelen of www.cabdrimmelen.nl

Met een politieke groet,

 

Jan en Britt