ï

Twee nieuwe gezichten bij Combinatie Algemeen Belang

  

Jim en Joost gaan ervoor!

 

Nu de gemeenteraadsverkiezingen er aan komen, presenteren we deze week 2 nieuwe gezichten, Jim Smit en Joost Dudok.

 

Jim is 38 jaar. Samen met Tonny heeft hij een zoon en een dochter en woont al zijn hele leven in Lage Zwaluwe. Naast zijn werk als operationeel manager bij een vastgoedbedrijf, geeft Jim nog 3 avonden in de week sportles in Made. Ook helpt hij zijn vader Jan mee in zijn ijzer- en metaalhandel. Jim:“Ik ben lid geworden van de CAB, omdat ik vind dat het de enige partij is die echt werk verricht voor alle dorpskernen binnen de gemeente en niet specifiek voor één dorpskern.” “Door de combinatie van enerzijds enthousiaste jonge mensen en de reeds aanwezige ervaring binnen de CAB kunnen we vol vertrouwen de vertegenwoordiging zijn, die u als inwoner van de gemeente Drimmelen nodig heeft en daar bestaat wat mij betreft geen twijfel over, dus stem CAB!”


Joost is 39 jaar, woont in Lage Zwaluwe en is al 14 jaar lang ondernemer in Lage Zwaluwe.

Joost:”Via mijn onderneming draag ik, door sponsoring, mijn steentje bij.  Zo kunnen clubs en verenigingen blijven bestaan en dat vind ik belangrijk. Ik help ook fysiek mee om evenementen op poten te zetten, zoals de wielerronde van stichting de Liniecrossers en de nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging Alliance. Met zijn allen zetten we iets weg, waar iedereen van kan genieten.”

“Ik ben ook medeoprichter van stichting "Zwaluwe leeft". Wij staan voor behoud en vergroten van de leefbaarheid in Lage Zwaluwe en zetten ons voor iedereen in. Zo ben ik al zo'n 7 jaar een enthousiaste vrijwilliger bij de Lisdodde. Echt fantastisch om iets te kunnen betekenen voor mensen met een beperking. Samen met mijn maatje Mitchell hebben we elke week een mooie dag. 

CAB heeft dezelfde idealen en daarom kies ik voor deze partij. Ik ben dan wel nieuw, maar de meeste "partij genoten" ken ik al lang en daarom weet ik dat CAB opkomt voor iedereen.”

 

We gaan ervoor!

Volg ons op facebook CABDrimmelen!

 

Met een politieke groet,

 

Jim en Joost