ï

CAB-kandidaten Corné en Elise stellen zich voor

 

2 kandidaten met een Wagenbergse achtergrond

 

Op 21 maart zijn het weer gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer stellen Corné van Tetering en Elise Polak-van de Steenhoven zich aan u voor.

Corné is 31 jaar en woont in Terheijden. Hij is echter opgegroeid in Wagenberg en met zijn vriendin en dochtertje gaan ze binnenkort weer in Wagenberg wonen. Hij is vier jaar lid van de CAB. In het dagelijks leven is Corné werkzaam in de vastgoedbranche en hij weet als geen ander dat er te weinig aandacht is voor de huisvesting van starters en senioren in de gemeente Drimmelen. CAB is een draagkrachtige partij welke staat voor voldoende huisvesting van deze doelgroepen en daar moet in de politiek meer aandacht aan besteed worden. Waar ik kan draag ik mijn steentje bij om informatie te delen, dit kenbaar en bespreekbaar te maken, aldus Corné. En daarom moet u op de CAB stemmen.

 

Elise is nieuw op de lijst van de CAB. Zij is 25 jaar oud, getrouwd en moeder van een zoontje. Elise is geboren in Wagenberg en woont nu in Lage Zwaluwe. Met veel plezier is zij “lid” geweest van carnavalstichting de Biesboschrakkers en heeft zij samen met de andere leden geprobeerd het Zwaluwse carnaval tot een succes te maken. Maar met de geboorte van hun zoon was het tijd voor iets nieuws. Elise vindt leefbaarheid belangrijk. Met plezier leven in een dorp, dat er dingen te doen zijn van jong tot oud, dat mensen zich veilig voelen, en dat alles toegankelijk is voor iedereen. Maar Elise vindt het belangrijkste van alles, dat elke vorm van discriminatie of racisme de kop in wordt gedrukt. Toen Elise (nog) jonger was hoorde zij vaak: “de jeugd heeft en is de toekomst!” Nu zijzelf moeder is weet zij pas echt wat dit betekent. De CAB doet en voldoet aan de punten die Elise belangrijk vindt. Ik wil niet toekijken, maar mezelf graag inzetten voor een goede toekomst voor mijn zoon en alle kinderen in onze gemeente.

Volg ons op facebook CABDrimmelen of www.cabdrimmelen.nl

 

Met een politieke groet,

Corné en Elise